Jouw carrière

Heb jij de ambitie om te groeien? Zoek je naar kansen om je talenten verder te ontplooien, maar zit je daarvoor niet op de juiste plek? TestTalent kan voor jou het verschil maken! 

TestTalent is dé werkgever voor goede en ervaren Testconsultants die op zoek zijn naar méér uitdaging, méér groei en méér waardering. Ben jij zo’n testspecialist? Wij stellen je in staat om je passie te volgen en je verder te ontwikkelen als Testanalist, Testcoördinator of Testmanager. 

Kies voor kwaliteit!
Net als jij heeft ook TestTalent de ambitie om te groeien. Niet omdat we groei als doel op zich zien, maar omdat we meer klanten datgene willen bieden waar het volgens ons in de testconsultancy om gaat: kwaliteit! Anders gezegd: we willen de beste zijn, niet de grootste.

TestTalent stelt kwaliteit boven kwantiteit. Altijd en overal. In onze dienstverlening ligt de lat dan ook onveranderd hoog. Onze opdrachtgevers weten dit en kunnen erop vertrouwen dat wij altijd de juiste talenten inzetten voor het behalen van succes.

Van jou als Testconsultant verwachten we daarom dat je de vereiste inhoudelijke skills in huis hebt. Maar ook dat je beschikt over voldoende soft skills en sociale vaardigheden. Een communicatieve instelling is zeker zo belangrijk als voldoende ervaring in het testvak.

Wat heeft TestTalent jou te bieden?
We vragen veel van je, maar daar stellen we ook heel wat tegenover. Zoals uitdagende testopdrachten, arbeidsvoorwaarden die op jouw behoefte zijn afgestemd, een open bedrijfscultuur en transparante communicatie. Maar bovenal investeren we volop in jouw professionele én persoonlijke kwaliteiten. Want als jij groeit, groeit TestTalent met je mee!

Ga je de uitdaging aan en kom je bij ons in dienst? Dan bieden wij jou onder andere een meer dan marktconform salaris met aantrekkelijke bonusregelingen, een leaseauto, 26 vakantiedagen plus vakantiegeld, een simkaart, een collectieve pensioenregeling en een werkkostenregeling. Daar bovenop krijg je een gemotiveerde werkgever en collega’s die het beste uit jou en zichzelf willen halen!

Zie verder de Arbeidsvoorwaarden voor een uitgebreid overzicht van wat TestTalent je kan bieden.

Wil je weten wat TestTalent concreet van je vraagt? Bekijk dan de verschillende rolprofielen, Testanalist, Testcoördinator en Testmanager.